Прочитај ми чланак

Разбијене бестидне лажи Вучића: Што си увео санције Белорусији! Плаши се Путина!

0

Још у младости су га звали Хуља, а на последњој конференцији за штампу издајник. Шеф криминалног клана и уставокршитељ Александар Вучић је потврдио своју репутацију.

Човек који, по сопственим речима, разматра да пусти Косово у УН за некакав фантосмки улазак у ЕУ, се похвалио да је, ето, Русија 1992. Србији увела санкције после два дана, а ми њима сада нисмо ни после 230.

Бестидну пропаганду је разбуцао Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Добро, јасно је да ће Вучић подгрејати стару причу о томе да је Русија 1992. гласала за санкције СР Југославији. Ал ако је тако поштен и правичан, зашто је онда увео санкције Белорусији?! Тај народ и држава су увек били уз нас. Одговор је да се плаши Путина и то са правом – поентирао је Паровић.

Он се дотакао и лажне Вучићеве приче како је 1999. Орбан спречио да НАТО изврши копнену инвазију на Србију из Мађарске:

– Од целе ове измишљене приче најзанимљивије је то што Вучић чак ни када лаже не може да нађе речи којима би похвалио Тонија Блера па нам тако каже шта је наводно рекла бивша премијерка Тачер, али не и шта је о нападу на Србију рекао тада актуелни лидер Велике Британије.

Паровић је нагласио да уместо инаћења и градње непотребног нафтовода ка луци Драч (нови Вучићев мегаломанско-шиптарски пројекат) који ће бити по Србију гори него онај преко Хрватске, треба новац уложити у реконструкцију зграда и стављање изолација и фасада. Тиме ћемо смањити потрошњу енергије, а уједно ћемо упослити грађевинску оперативу.