Прочитај ми чланак

Разбијање огавне фарсе Вучићевића: Дејан им је поново мета! Ово је права насловна!

0

Огавна фарса у режији СНС режима и његовог пропагандисте Драгана Вучићевића се наставља до границе лудила.

Власник пропагандне машинерије „Информер“ је осуђен новчаном казном јер је вређао друге новинаре, о њима износио лажи. Сада покушава да ту казну из парничког поступка представи као удар на слободно новинарство!?! Дакле, могао је да добије и казну за саобраћајни прекршај, за неплаћен паркинг, да то одбије да плати и онда би морао у затвор.

Јасно је да ова режимска кампања за ретардиране једино има за циљ да обесмисли голготу НОВИНАРА Дејана Петра Златановића.

Он се од 15. фебруара и даље налази у противправном притвору Централног затвора, а фарсични поступак против њега ће се једног дана изучавати као пример политичког прогона од стране диктаторских режима и као пример узурпираног судства и тужилаштва. Изучаваће га и правници и социолози.

Додуше, садашњи „медији“ режимски, али и они прозападни, не хају много што им је колега невино затворен због изговорене речи (за разлику од неморалног Вучићевића). То што је Златановић изјавио није ни прекршај, а камоли кривично дело. И то сви знају, али бесрамно ћуте.

Што је најгоре, многи самозвани новинари и уредници учествују у овом Вучићевићевом циркусу и себе на тај начин за сва времена дисквалификују из професије. Нико их више неће узети за озбиљно – ни шта пишу, ни шта говоре.

Огавну Вучићевићеву причу најбоље је размонтирао Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, вера, нада. Он је на друштвеним мрежама прерадио насловну страну „Информера“ и направио је онакву каква би требало да буде.

Редакција „Србин инфо“ се још једном захваљује на подршци Немањи Шаровићу и позива све да не дозволе да режим и даље у затвору држи невиног Златановића, који је од рођења особа са тешким инвалидитетом и којем због нарушеног здравља у СНС казамату прети најцрњи сценарио.

Позивамо вас и да на друштвеним мрежама поделите Шаровићеве насловне стране „Информера“ и пренесете што већем броју људи истину о томе да у сред Европе, у 21. веку, један слободан новинар и инвалид лежи у затвору због вербалног дела. И по томе ће памтити Александра Вучића.