Прочитај ми чланак

РАСКРИНКАЛИ ВУЧИЋА: Oбама и Клинтонова ојадили Србију за 2 милиона евра

0

Познати амерички аналитичар, лобиста и саветник Доналда Трампа током његове кампање за председника САД-а, Роџер Стоун, изјавио је у популарној емисији “Info Wars“ аутора Алекса Џоунса да је ФБИ покренуо поступак против Хилари Клинтон због оптужби да је добила новац од Владе Србије с циљем да председник САД-а Барак Обама прими у посету председника Владе Србије

klinton-vucic_dva_miliona-696x464

Познати амерички аналитичар, лобиста и саветник Доналда Трампа током његове кампање за председника САД-а, Роџер Стоун, изјавио је у популарној емисији “Info Wars“ аутора Алекса Џоунса да је ФБИ покренуо поступак против Хилари Клинтон због оптужби да је добила новац од Владе Србије с циљем да председник САД-а Барак Обама прими у посету председника Владе Србије.

Стоун је Алексу Џоунсу у телефонском јављању рекао да је ФБИ покренуо поступак против Хилари Клинтон између осталог и због њеног посредовања да Фондација Клинтон добије на рачун два милиона долара од Владе Србије у сврху да председник Владе Србије Александар Вучић буде званични гост код Барака Обаме.

“Један од разлога покретања поступка против Хилари Клинтон јесте чињеница да је Србија уплатила два милона долара за руковање њиховог председника са Бараком Обамом и да је тај новац послат Фондацији Клинтон. То је криминална радња и покушај да Хилари Клинтон избегне поступак биће велики изазов за институције”, навео је Стоун.

Роџер Стоун је био и члан изборног штаба Доналда Трампа током председничке кампање којег је напустио 8. августа 2015. године.

Председник Владе Србије Александар Вучић није крио своје симпатије према Клинтоновима својим учешћем на форуму Фондације Клинтон као и изјавама продршке Хилари Клинтон.

Недавно је премијер Србије на констатацију новинара РТС-а и магазина “Око” Горислава Папића да у тренутку када Клинтонови губе подршку у својој земљи Вучић им пружа подршку одговорио да је то урадио зато што је паметан.

Погледајте део у коме се наводи посредовање Клинтонове између администрације председника САД-а и премијера Србије можете погледати од 19. минута.

По свему судећи, Вучић за два милиона долара није добио ни фотографију са Обамом.

Погледајте како је накад говорио о овој теми сам Вучић:

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!