Прочитај ми чланак

Радуловић открио: Вучић приказује лажне снимке како се народ гура по парковима

0

Говорећи о мерама предузетим због спречавања ширења заразе у Скупштини Србије, народни посланик Доста је било, Саша Радуловић је оценио да ће потези власти направити "још гору ситауцију" са пандемијом вируса.

Он је навео да је полицијски час „катастрофалан потез, који ће имати катастрофалне последице“.

Додао је да „није популарно“ говорити о томе за време кризе, када сви позивају на солидарност, и оценио да је сада време када се о томе прича.

Радуловић је оценио трагичним што ниједан медиј не извештава о томе, као и ниједна опозициона група и упитао је „када мисле да говоре, ако не сада“.

Он је навео да медији не преносе редовне конференције тог покрета из Скупштине Србије и додао је да све скупштине у свету раде, осим Скупштине Србије.

Радуловић је казао да покрет Доста је било поново захтева хитну седницу скупштине, „да се држава врати у уставни оквир“.

МУП

Лидер покрета Доста је било (ДЈБ) и народни посланик Саша Радуловић казао је данас да тај покрет није добио одговор од Министарства унутрашњих послова (МУП) о броју странаца који су ушли на територију Србије.

Радуловић је рекао да је тај покрет у јануару тражио тачне податке о броју странаца који су ушли у Србију, који су добили потврду да имају намеру да траже азил у иностранству, као и оних који се су смештени у неки од прихватних центара у Србији.

„Министарство унутрашњих послова од јануара није одговорила посланицима ДЈБ, односно крије информације“, казао је посланик ДЈБ на конференцији за новинаре у Скупштини Србије.