Прочитај ми чланак

Радуловић: Нећемо дозволити да Србија буде немачка колонија јефтине радне снаге

0

Председник Покрета „Доста је било“ (ДЈБ) Саша Радуловић изјавио је данас да тај покрет неће дозволити да Србија буде немачка колонија јефтине радне снаге и да је то обавеза према потомцима.

„У међувремену смо раскринкали комплетну структуру која разбија Србију. Испоставило се да је у њеном корену идеологија банкарско-корпоративног глобализма који уништава суверене државе и претвара их у колоније зарад својих интереса. У име те идеологије, под плаштом ЕУ, у круг се врте Курта и Мурта, а стварних промена нема. То што наш противник седи иза дебелих врата моћи нас није ни најмање поколебело, напротив сада смо још одлучнији у нашој борби“, изјавио је Радуловић.

Фото: Н.С.

На прослави шест година од оснивања тог покрета, Радуловић је рекао да је ДЈБ преживео бројне ударе, али да је постао јачи јер му свакодневно расте и рејтинг и број чланова.

„Данас можемо да кажемо да шест година не одустајемо од циљева које смо себи поставили. Циљ је да Србија постане место где се лепо и радо живи“, додао је он.

Радуловић је навео да се ДЈБ и даље залаже за подизање нивоа достојанства свих грађана Србије кроз универзалну социјалну заштиту, унапређење здравственог и просветног система који ће бити доступан свима.

„Желимо да створимо друштво у ком ће поштени, паметни и вредни ићи напред, а лупежи назад“, рекао је он.