Прочитај ми чланак

РАДУЛОВИЋ: Људи, умијте се, Вучићеве лудачке мере ће уништити српску привреду!

0

Невероватно је да су људи толико уплашени и да им је толико страх помутио памет, да и даље мисле да су ове Вучићеве мере оправдане и да ће спасити некога. Аман умијте се.

Ово поручује лидер Доста је било Саша Радуловић и истиче да ниједан медиј не доводи у питање, како каже, Вучићеве лудачке мере.

– Ниједни медији. Ниједна опозициона опција. Пробудите се. Ово је диктатура – истакао је Радуловић. – Медији у Србији релативизују државни удар. Срам вас било. Ниједна скупштина у уређеном свету није суспендована. Нигде један човек није на себе преузео Фекетић операцију малтретирања нације. Срам вас било. Србија више нема медије. Само пропагандне канале.

Радуловић је поставио питањеграђанима да ли знају да ниједна земља осим Србије није забранила својим држављанима да се врате кући.

– Да ли знате да нико у Европи није увео полицијски час од 17 до 5? Да ли знате да већина земаља у Европи уопште немају полицијски час? Да ли знате да ниједна земља на свету ово не ради? Не застрашује своје грађане. Да ли знате да ниједна земља не намерава да СВЕ грађане који имају вирус без озбира на то да ли имају тешкоће или не (а 80% њих нема никаве озбиљне тешкоће) затвори на Београдкси сајам? – написао је Радуловић на друштвеној мрежи „Твитер“.

Он је прокоментарисао и вест да ове године привреда у Србији може доживети пад од чак 4,5 процената, а да ће само губици у транспорту износити 600 милиона евра.

– Кад „потпуни идиоти“, како каже председник СНС-а, воде државу, онда су последице по друштво стравичне: уништена домаћа привреда, уништена демократија, уништени медији, уништена владавина права, уништена струка. Србији остаје да буде само колонија јефтине радне снаге.

Када „потпуни идиоти“ затворе државу и прогласе потпуно лудило преко РТС-а, ово су последице. Уништиће домаћу привреду. Ниједна земља то овако не ради – закључује Радуловић.