Прочитај ми чланак

Радуловић: Деца нам беже из земље, а власт покушава да их компензује мигрантима

0

Председник покрета Доста је било (ДЈБ) Саша Радуловић изјавио је да се мигратска криза може решити престанком бомбардовања и омогућавањем избеглицама да се врате у своје земље порекла.

Он је на суботичкој телевизији К23 казао да насељавање миграната на одређене територије представља „глобалистички интерес великих компанија које вапе за јефтином радном снагом, а не хумано решење кризе“ и додао да је један од главних глобалистичких циљева „укидање суверенитета држава и брисање граница“.

„(Председник Србије) Александар Вучић и његов режим су апсолутно у служби глобалиста, што потврђује и Вучићева теза о изједначавању броја наше деце која одлазе у свет и миграната који ће остајати у Србији, до 2028. године. Ово очигледно није у интересу потомака оних који су градили Србију и који у њој живе, него је агенда немачких колонијалних интереса“, оценио је Радуловић.

Радуловић је истакао да Немачка колонизује Балкан и претвара Србију у „колонију јефтине радне снаге из које деца одлазе у Немачку, док овде намеравају да населе мигранте за њихове фабрике за мотање каблова за јефтину радну снагу“.

„Немачка компанија Клет држи преко 60 одсто тржишта уџбеника за нашу децу. Директно из средњих стручних школа као што је медицинска агенције које раде за немачку државу воде нашу децу у Немачку. Наша Национална Служба за Запошљавање (НСЗ) има програме запошљавања наших људи у Немачкој“, рекао је он.

Радуловић је казао Немачка кроз своје „програме и ‘невладине’ организације које финансира у Србији заједно са Сорошем Србији пише законе, контролише медије“.

„Ово не постоји ни у једној сувереној земљи света, осим у Србији и на Балкану. Председник СНС-а и СНС представљају колаборационистичку владу која спроводи политику Немачке на Балкану, баш као што је то Недић радио у време окупације у другом светском рату“, додао је он.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!