Прочитај ми чланак

РАДОЈИЧИЋ најавио Ковид пропуснице у Србији: Направити разлику ко је вакцинисан?!

0

Милиони Француза су и данас демонстрирали у 20 градова против ковид пропусница, а сада се "пробудио" и СНС градоначелник и по струци лекар Зоран Радојичић да то исто преоручи у Србији.

Градоначелник Београда је казао вечерас да се мора направити разлика у третману вакцинисаних против коронавируса и оних који то нису, зато што се, како је истакао, број заражених повећава, док се истовремено у организацији СНС картела одржавају масовни музички фестивали са хиљадама људи, а карантин туристи из Индије, Саудијске Арабије и других земаља одакле им због делта соја није дозвољено да путују у ЕУ и САД, шетају се опуштено по Србији и чекају да наставе пут.

Радојичић је последње вечери београдског Бир феста за РТС рекао да ће у Београду бити настављено организовање „значајнијих дешавања“, па се баш тбог тога мора више пажње посветити поштовању противепидемијских мера?!

– Са хладним временом ће бити и више дешавања у затвореном простору, па ћемо више инсистирати на ношењу маски и одржавању дистанце. Прошле недеље смо у просеку имали 1.200 првих прегледа (дневно) – навео је Радојичић.

Он је такође рекао да је у Београду барем једну дозу вакцине против ковида примило 56 одсто грађана, 54 одсто обе дозе, а да је само јуче 1.700 људи добило трећу, такозвану бустер дозу.

Режимски медији у сутрашњим издањима најављују увођење ковид пропусница у Србији. Од када су уведене у Француској, кафићи су им сабласно празни јер млади на Западу очигледно желе слободу, а не корона диктатуру.