Прочитај ми чланак

РАДИО СЕРБОНА – ДАМЊАН и ТЕША: Сви у протестну шетњу, Косово се брани у Београду

0

Гости „Радио Сорбоне” у емисији „Расен”, аутора и водитеља Далибора Дрекића били су Дамњан Кнежевић, лидер „Младе Србије” и Теша Тешановић, новинар и водитељ медијске куће „Балкан инфо”.

Тема емисије је била велика протестна шетња која се организује у Београду, на Тргу Трпублике, 17. марта, с почетком у 17:00, против намере да се албанским окупаторима на Космету дозволи чланство у међународним организацијама, али и као знак сећања на српске жртве мартовског погрома 2004. године – види овде: БГД (17. МАРТ) Великом протестном шетњом шаљемо поруку Вучићу, Западу и Албанцима

„Ми државу немамо, ово се само зове Србија, дефинитивно овде се влада из страних амбасада. Због свега тога и могуће предаје јужне српске покрајине Косова албанским окупаторима ми ћемо 17. марта изаћи на улице, јер само пуне београдске улице могу да допринесу некаквом народном одговору на сво ово зло које нам се дешава. Нажалост, Косово и Метохију морамо да бранимо у Београду”, рекао је Дамњан Кнежевић.

„Ја Дамњана знам годинама. То је частан човек, за кога могу да ставим руку у ватру да се неће продати; и што је битно, један од ретких патриотских лидера који се није продао, који није продао свој образ да би сада био на Студију Б или ТВ Пинку, да би говорио како Запад руши Вучића и сличне ствари; и ја то изузетно поштујем. Зато подржавам ову протестну шетњу, која урганизује и окупља патриотску омладину и волео бих да је то шире и масивније, да са њима у суботу буду други, јер је потребно да се коначно покренемо са мртве тачке и нешто урадимо за Србију, рекао је Теша Тешановић у вези Дамњана Кнежевића и патриотске протестне шетње.

 

А шта се још говорило у овој емисији Радио Сорбоне, чији су гости били Теша Тешановић и Дамњан Кнежевић погледајте у видео клипу горе.