Прочитај ми чланак

РАДИКАЛИ ЖЕСТОКО ПО МЕХИ: Осрамотио си целу нацију и парламент! (ВИДЕО)

0

Да подестимо Мехо Омеровић је ухапшен на Франкфуртском аеродрому због крађе у фришопу, правдајући се да је био неспоразум.

Омеровић је у Брисел отпутовао преко Франкфурта као члан делегације Скупштине Србије која је на позив мисије ОЕБС учествовала на дебати о спровођењу безбедносне политике у контексту процеса придруживања Србије ЕУ.

„Стижемо на аеродром и имамо кратко времена до конекције на шалтеру 32 за лет за Брисел, треба да га ухватимо, полако се сви упућујемо ка том гејту. Ја у једном тренутку приметим успут оне мале фри-шопове који немају чак ни своје корпе, видим акција 30 одсто снижење парфема, приђем, узмем један парфем и три кармина, имам ранац на десном рамену, и у једном тренутку осећам стравичан, снажан, неиздржив бол у стомаку, као да ми је неко забио нож. Сагнем се, згрчим се, испустим ранац и одједанпут осећам како црева почињу да ми се празне. Успаничим се, избезумим се и гледам где су стрелице за тоалет, само сам истрчао, био у тоалету 10-15 минута свестан да у руци држим парфем и кармине. После се враћам ка фри-шопу и видим млађег човека у цивилу и даје ми знак да приђем, ја у ходу прилазим каси и кажем: „Знам, знам, медицински проблем, објаснићу“, почиње Омеровић причу о овом готово филмском инциденту на франкфуртском аеродрому.

Мехо Омеровић, посланик и председник Одбора за људска и мањинска права, један је од посланика који су током 2017. године најчешће ишли на службена путовања. На службена путовања ишао је прошле године укупно осам пута.