Прочитај ми чланак

РАДИКАЛИ ЖЕСТОКО: Бахатост власти напредњака и њихово бесмислено трошење новца

0

Немања Шаровић, заменик председника Српске радикалне странке, указао је на бахатост власти Српске напредне странке и њихово бесмислено трошење новца.

Пуштена је у рад фонтана на београдском Тргу Славија, о којој се толико причало. Сама фонтана је наручена и плаћена 1,8 милиона евра, а цена радова није позната. Без обзира на субјективно мишљење о естетском изгледу фонтане, поставља се питање о томе да ли је она Београду заиста потребна.

Шаровић је истакао да поред толико нерешених проблема на територији града Београда као што су: инфраструктура, обданишта, помоћ породиљама, канализација и многи други – та фонтана није била потребна!

– Смањују се надокнаде за породиље јер градска власт штеди, а за фонтану има пара. Као један од разлога за прављење фонтане истиче се да ће она повећати број туриста, што је апсурдно јер се фонтани не може прићи, она није у пешачкој зони – рекао је он.

Шаровић је изјавио да је та фонтана покушај да се грађанима Београда прикаже како се нешто ради, али онима који не могу да упишу дете у вртић, који једва састављају крај са крајем та фонтана није потребна. То је увреда за све грађане Београда! 

Шаровић је истакао да је сигуран да ће грађани Београда знати да казне оне који се тако бахато и осионо понашају , оне који се играју са њиховим новцем.