Прочитај ми чланак

Радикали у Скупштини жестоко по напредњацима: КО ЈЕ УЗЕО МИЛИОН ЕВРА!

0

Током скупштинске дискусије, која се водила због начина попуњавања управних и надзорних одбора у јавним предузећима, дошло је до жестоке расправе између посланика СРС, Немање Шаровића и Вјерице Радете, са послаником владајуће Напредне странке, Александром Марковићем.

У једном тренутку расправа се између поменутих посланика повела и у вези Драгана Ђиласа иако тај опозициони политичар није био присутан у скупштинској сали, нити је народни посланик у Скупштини Србије; као и о контравезном тајкуну Станку Цанету Суботићу, који се често спомиње у скупштинским дебатама као један од финансијера СНС-а.

„Српски радикали су доследно спроводили демократске принципе, свугде где су били у власти и где јесу сада, за разлику од вас који то не знате, који сте из странке која из буџета, у протеклих четири година, није добила ниједан једини динар, а потрошила не зна се колико на изнамљивање просторија, превоза, организовања кампања и итд. Јавна је тајна ко је у Паризу, у „Рицу”, седео у друштву Мила Ђукановића и Станка Цанета Суботића добијајући зато огромне паре; и зато вам топло препоручујем да не причамо о томе”, у једном тренутку је напредњацима ‘припретила Вјерица Радета из СРС.

„Хајде да питамо Драгана Тодоровића, који је својевремено питао Војслава Шешеља, како то да претходни говорник улази у коалицију са Ђиласом; по ком основу је то учинио, ко је дао сагласност за такво нешто јер ниједан страначки орган није у том тренутку расправљао о томе. Питамо се и да ли је добио 350 хиљада евра у Шаперовој канцеларији; и ако их је добио, где их потрошио?”, упитао је народни посланик СНС, Александар Марковић, отворено оптуживши Шаровића за корупцију повезавши га са Ђиласом.

„Да ли, г. Марковићу ви тврдите да сам ја у Шаперовој канцеларији добио 350 хиљада евра или ћете одмах признати да сте лагали?”, упитао је народни посланик Немања Шаровић из СРС, јављајући се за репрлику после оптужби напредњачког посланика.

Пошто није добио одговор Шаровић је наставио:

„Ви сте, подсетићу вас, у Народној Скупштини Републике Србије, па водите рачуна шта говорите. Дакле, ако ћете се бавити таквим безочним лажима, и такви оптужбама, онда макар станите иза њих, немојте да вам саветују ти који вам добацују јер то неће бити добро по вас. Будите пристојни, ви сте ипак некада били радикал и надам се да сте макар мало задржали од тих принципа.”.

А како се даље водила ова дебата, која је на тренутцима била веома оштра погледајте у првом видео прилогу горе.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!