Прочитај ми чланак

РАДИКАЛ СА КОСМЕТА ОПЛЕО ПО ВУЧИЋУ И ДАЧИЋУ: Није Трепча отете, ви сте је продали!

0

Звонко Михајловић, члан Радикала и њихов активни сарадник на Косову и Метохији није имао речи хвале за премијера Александра Вучића и његовог коалиционог партнера Ивицу Дачића.

Звонко Михајловић, у свом дому на Космету, дочекује радо виђеног госта, руског амбасадора Александра Чепурина.

Звонко Михајловић, у свом дому на Космету, дочекује радо виђеног госта, руског амбасадора Александра Чепурина. (Фото: Фејсбук – приватна архива)

Он је на свом фејсбук налогу између осталог написао:

„Ових се дана подигла велика медијска прашина око имовине Телекома на Косову и Метохији. Та медијска пажња пружа прилику Вучићу да србује без покрића, у свом стилу.

Међутим, шта ће се заиста десити на крају? Чим интересовање спласне и сви престану да о томе говоре оде’ имовина Телекома у руке “Владе Косова“. Уосталом, тако је било и са имовином ЕПС-а. Добро се сећам тих догађаја… Ако неко не верује спреман сам на опкладу.”

И на крају је Завонко закључио:

„Није Трепча отета већ је Трепча предата. И није чин преузимања обављен на седници „Владе Косова“ већ 19. априла 2013. године у Бриселу.

Ако мени не верујете питајте Ивицу Дачића и Александра Вучића јер су они ти који су ставили свој потпис на издају Косова и Метохије!”