Прочитај ми чланак

РАДИКАЛ БЕЗ БЛАМА: Жене се само сексају, неће да рађају децу!

0

Душан Марић каже да многе жене не желе потомство, већ само секс, па се ваде на кризу

Душан Марић, члан СРС, познат широј јавности по кућном порно-снимку са секретарицом, оптужио је жене да рађају једно или двоје деце, не више, јер се ваде на економску кризу и само се сексају!

Марић је још казао да Србију мучи бела куга јер девојке проводе време у дугим везама, нису сигурне да им је момак онај прави и не рађају децу, али га користе за секс и/или материјалне ствари.

Наиме, у тексту „За 10 година српски гинеколози ‚убили‘ град величине Београда“, чији је аутор Марић, а који је објавио недељник Афера, наводи се:
– Најчешће објашњење јесте да њима (женама, прим. аут.) не треба више од једног или два детета, а као изговор служи им тешка економска ситуација.

Марић се даље у својој „анализи“ бави и женама које губе време у дугим везама и користе мушкарце за секс и новац.

– Следе девојке које су у дугој вези, али које ни након година заједничког живота и упознавања нису начисто да ли је мушкарац с којим су „онај прави“, с којим желе да имају потомство или само „привремено решење“, које им служи да не буду саме, да задовоље сексуалне потребе или, што је све чешћи случај, своје краткорочне материјалне прохтеве – пише Марић.

Председник скупштинског Одбора за људска и мањинска права Мехо Омеровић каже да је ово још један у низу примитивних погледа на жене.

– То како се он понаша према женама имали смо могућности да видимо – он о жени размишља као о сексуалном објекту – каже Омеровић.

Душан Марић
ОСТАЈЕМ ПРИ СВЕМУ

Душан Марић у разговору за Курир каже да остаје при свему што је написао, а да смо ми текст лоше разумели. Коментаришући део да жене користе као изговор економску кризу за нерађање деце, те да искоришћавају мушкарце, каже:

– Има и таквих случајева, није доминантно, али их има. Нисам женомрзац.