Прочитај ми чланак

Пуна Рума УВЕЗЕНИХ напредњака: Река аутобуса за Вучића (ВИДЕО)

0

Река аутобуса са страначким активистима преплавили су данас Руму, јер је тамо пристигао напредњачки вођа Александар Вучић да објасни народу како, и поред светских неприлика, Србија ће остати "економски тигар", али онај којем је највећи успех прикупљење основних животних намирница, попут брашна, уља, грашка и сада већ чувених сардина.

Можда се ситуација у свету драстично мења из дана у дан, али ситуација међу напредњацима остаје иста. Њихова „спонтана окупљања“ су толико добро усаглашена да сви „случајни“ Вучићеви СНС следбеници, случајно уђу у организоване бусеве и исто тако случајно сви у исти мах пристигну на скуп подршке.

Овога пута напредњачка дестинација била је Рума, где је снимљен организовани долазак СНС активиста, не би ли се прикрила чињеница да је рејтинг Александра Вучића у огромном паду. Због тога су активирани сви страначки капацитети, па се Вучићеве присталице возају од места до места, те је шарада и више него комична.

Како другачије објаснити чињеницу да политичар који непрекидно говори да је његова популарност никад већа, а са друге стране његова странка није способна да прикупи присталице из места у које Вучић долази, већ их одганизовано довозе, тачније „увозе“?