Прочитај ми чланак

Пукла тиква између Вучића и Дачића – Глишић поручио СПС-у: Доста је било

0

Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић поручио је вечерас Социјалистичкој партији Србије (СПС) да је "било доста седења социјалиста на две столице".

Глишић је рекао и како СПС наставља „своју праксу свакодневног флертовања и удварања људима из опозиције“.

Foto: N.S.

„Обавештавам их да је СНС спремна данас да иде у опозицију, али да буде део политичког мешетарење неће никада“, навео је Глишић у писаној изјави.

Глишић је навео и како Вучић „није потписао Бриселски споразум“, али да јесте „најзаслужнији за повлачење признања Косова“, што је СПС, према Глишићевим речима, себи као заслугу приписивао све време.

„Наша политика је љубав и рад за Србију и наш народ, а не фотеља по сваку цену… Ако се руководите народном изреком да умиљато јагње две овце сиса, нити сте ви јагње, а још мање смо ми овца – доста је било вашег седења на две столице“, поручио је Глишић СПС-у.

Подсетимо, београдски лист „Блиц“ пренео је вечерас да би ванредни избори у Србији могли да буду одржани већ у септембру.

Сазнање „Блица“ о оквирном датуму избора долази после оштрог говора лидера странке и председника Србије Александра Вучића на седници врха СНС.

„Боље је да одемо у опозицију него да нам партијски и приватни интереси воде државу. Спреман сам да идем на изборе као кандидат за премијера, али нећу попустити под уценама“, поручио је раније Вучић.