Прочитај ми чланак

Пуфовци промовисали СНС полиграф за понети

0

Чланови Покрета уједињених фантома неретко снимају песме кроз које на духовит начин коментаришу актулена политичка дешавања. Овог пута су кренули са ТВ шопом, у којем су, сходно политичкој и безбедносној ситуацији, промовисали "најновији производ - СНС полиграф за понети".

Чланови Покрета уједињених фантома неретко снимају песме кроз које на духовит начин коментаришу актулена политичка дешавања. Овог пута су кренули са ТВ шопом, у којем су, сходно политичкој и безбедносној ситуацији, промовисали „најновији производ – СНС полиграф за понети“.

“Да избегнете беспотребно цимање по полицији, тужилаштву и осталим институцијама, ту је поуздани СНС полиграф за понети. Упутство: Ставите на руку оном којем постављате питање, поставите питања и у року од 30 секуди добијате одговор. Горња цифра означава проценте за одговор ‘да’, а доња показује проценте за одговор ‘не’. Видећете како СНС полиграф за понети ради”, рекли су пуфовци у свом “топ шопу”.

А како ради СНС полиграф за понети тестирали су на њиховом Славиши Кокези, који је морао да одговори на питање да ли је истина да је одбио да одговори на питање да ли је учествовао у припреми атентата на Александра Вучића. Резултат је био “161 одсто да ‘да’, 93 одсто да ‘не’”.

“Видите колико је поуздан СНС полиграф за понети“, додали су они.

Потом је уведен господин Жућа, а питање је било да ли је истина да је украо 690 милиона.

“180 одсто да је украо, а 93 одсто да није. Видите и сами да је поуздан СНС полиграф за понети”, навели су пуфовци.

И на крају овог ТВ шопа изнели су примере када је на тај производ не треба рачунати.

“100 посто је поуздан, осим ако поставите питања попут ко је убио Оливера Ивановића, ко је убио Станику Глигоријевић, које одговоран за Јовањицу и Крушик. Наручите још данас и преузмите када вам Синиша Мали да 60 евра на поклон”, поручили су пуфовци.

Један од њих, Миљан Чичић, каже за Нова.рс да ово није њихов први ТВ шоп, те да су за време протеста “Један од пет милиона” промовисали тоалет папир назван Бујке.

“Људи траже од нас, сходно актуелностима, пласирање СНС полиграфа за понети. Наш мотив је да скренемо пажњу на то да је све обесмишљено. Обесмишљене су све институције, полиција, тужилаштво, па и полиграф. Зна се ко је полиграф у нашој земљи”, наводи он.

Чичић додаје да имају идеју да једном недељно, сходно дешавањима, снимају кратке клипове.

“Они ће описивати ту недељу кроз производ или нешто друго, да у црним данима донесемо нешто позитивно”, најављује он.