Прочитај ми чланак

ПУФ: Ненад Чанак –Вучићев антифашиста

0

После „запаљивог“ говора Сергеја Трифуновића на митингу у Новом Саду, ПУФ као аутентичан покрет чији су главни протагонисти из Војводине, није могао а да не реагује на лавину реакција и коментара тобоже војвођанског патриоте који већ тридесет година гради свој имиџ на војвођанском питању.

Он који се наводно бори за интересе грађана АП Војводине добро наплаћује свој вишедеценијски политички ангажман у власти,а градјани Војводине све лошије и лошије живе.

Нећемо се сложити са Сергејом Трифуновићем да је Чанак „дебело крме“ , али ћемо се сви сложити са чињеницом да је Ненад Чанак у власти данас са Александром Вучићем.

Овај Вучићев антифашиста бави се Војводином само у предизборним кампањама више од 30 година.

Износи критике на грађанске протесте који се већ два месеца дешавају у Србији због учешћа странака десне политичке орјентације на њима, а не смета му учешће у власти са истим онима који су деведесетих година викали „сто за једног“.

Активни учесник у пропагирању кича и промовисању Пинк некултуре и ријалити програма, добио је одговор на адекватан начин и језиком који он сам најбоље разуме.

Уверени смо да ће председник ПСГ Сергеј Трифуновић испунити жељу Ненаду Чанку и рећи му све у лице, како је он то изјавио да жели.

Проблем може само да представља ком лицу ? Да ли оном које има кад је у власти са СНС,или можда оном које има кад је „опозиција“,оном лицу које се представља на његовој омиљеној ТВ Пинк, или лицу из ријалити програма у којима обожава да учествује?

Војводина није приватно власништво Српске напредне странке (СНС) и Ненада Чанка, па да се њиховим договорима, а не законом, одређује колико новца њеним грађанима припада.

Не чувајте Војводину као што сте Косово .Војвођани не желе другу, него другачију државу.

ПУФ!

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!