Прочитај ми чланак

ПУЦА СНС КАРТЕЛ! Вучић напао тајкуне: Сутра ће рећи да су били против диктатора

0

Александар Вучић је у данашњем обраћању занимљивим одабиром речи које звуче као опомена, напао своје тајкуне, које је до сада увек хвалио, бранио, градио са њима "Београд на води", седео са њима у друштву на приватним слављима, дао им у руке Партизан, "Вечерње новости" и "Политику".

На наручено питање од стране новинарке „Пинка“, прозвао је директно режимске тајкуне Остоју Мијаиловића (председника КК Партизан и власника „Бритиш моторса“) који је тесно повезан са Нешом Ромингом, али и „ове из Миленијума“ (Ивана Бошњака којем је намерно заборавио име) иако је на приватном слављу власника „Информера“ Вучић седео све време са „тим из Миленијума“ који му још гради и Београд на води, а тесно је повезан са Синишом Малим.

Вучић није изразио само презир што СНС тајкуни поседују скупоцене јахте које држе у Ровињу, већ и бол што ће га се такви први одрећи чим падне с власти. 

„Чекајте, ево вам га власник Новости и Политике (Иван Бошњак из Миленијума), одушевљено се слика у мајици ‘Ровињ Кроација’ и тако даље! Највише на свету воли Хрватску и Ровињ! А ови тајкуни које сте споменули, па нису Хрвати слагали да имају јахте тамо, па је л’ мислите да је иједан склонио јахту? Остоја, ови из ‘Миленијума’, је л’ мислите да су склонили јахту?! Нису и неће! Јер, сви су они зимзелени (у преводу вечни), а ја сам листопад  (алудира на падање с власти) и сутра ће да кажу да је то био отпор против диктатора! Они само не разумеју да људи имају различите снове…, различите идеје и да ћу ја ово исто увек да говорим и понављам. И увек ћу са дозом гађења и презира да гледам у све њих и обрнуто! И ја немам проблем са тим, идите где хоћете, сви са тим јахтама, милионима које сте узели од свог народа (пре свега од кад је Вучић дошао на власт) и однели негде друго“, рекао је Вучић.

Политичар Срђан Ного је још пре 2,3 године за Србин.инфо изјавио да ће сигуран показатељ Вучићевог пада с власти бити кад он буде напао своје најближе тајкуне: Нешу Роминга (Остојина екипа), Синишу Малог (повезан са Миленијумом), Славишу Кокезу (побегао из Србије), Ану Брнабић (склања је са места премијера)…, јер криминалне активности браће Вучић и Данила према Срђановим сазнањима управо иду преко ових тајкуна, преко њих га САД уцењује Црном листом, па ће их се одрећи тек кад не буде више имао ниједан излаз.

 

„тим из Миленијума“ (Иваном Бошњаком) седео све време