Прочитај ми чланак

ПРОВОКАЦИЈА НА ПРАВОСЛАВНУ НОВУ ГОДИНУ: Амбасадорка Косова упутила поруку Србима

0

Амбасадорка такозване Републике Косово Вљора Читаку на велики дан за Србе, а уочи дочека православне Нове године упутила је оштру провокацију свима у Србији.

Она је наиме уочи дочека православне Нове године на свом Твитеру поставила је слику терориста из ОВК и то из групе Адема Јашарија.

© AFP 2018 / GEORGES GOBET

Уз фотографију написала:

​“Ослободилачка војска Косова је најуспешнији ослободилачки покрет у модерној историји. ОВК“, понизно вам хвала.

Америчка амбасада у Приштини поново је затражила да се укину таксе

Америчка амбасада у Приштини поново је затражила од косовских власти да укину таксе на производе из Србије и Босне и Херцеговине како би дали шансу за постизање споразума између Косова и Србије, преноси Коха диторе.

У писаном одговору новинама, амбасада САД је навела да изнова тражи од косовских власти да суспендују мере. „Снажно охрабрујемо обнову фокуса на кључне циљеве за Косово – европску перспективу и нормализацију односа са Србијом“, указала је амбасада. Коха диторе преноси да је амбасади САД поставила питање и о сусрету председника Косова Хашима Тачија са америчким амбасадором у Немачкој Ричардом Гренелом, блиским сарадником председника Доналда Трампа, али није добила коментар.

Лист подсећа да је Тачи тада рекао да ће Косово размотрити укидање такси уколико се укаже прилика за постизање споразума са Србијом.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!