Прочитај ми чланак

ПРОТЕСТ ИСПРЕД РТС: Вучић дошао пацовским каналима. БОШКО: Готов је!

0

У Београду је почео протест испред Радио телевизије Србије у организацији "1 од 5 милиона".

Између Таковске и Абардареве улице батинаши у цивилу блокирају прилаз грађана Радио телевизији Србије.
Ситуација око РТС-а је напета.

Пратите дешавања уживу у ВИДЕО линку.

На лицу места се налази и неколико ботова, који са стране стоје, снимају и вређају грађане у протестуи лидера Двери Бошка Обрадовића.

– Јел хоћете инциденте и сукобе. Јел подржавате издају Косова и Метохије од стране Србије. Подржавате мафијаша – поручио је лидер Двери Бошко Обрадовић непознатим цивилима који су блокирали Абардареву улицу.

Све већи број демонстраната пристиже на протест.
Присутни су припадници интервентне јединице полиције.
 
Грађани и студенти предвођени Обрадовићем покушавају да приђу другом улазу РТС-а, на којем вечерас у емисији Упитник треба да гостује Александар Вучић.
– Вучић је највећа политичка кукавица, који је довео ботове и батинаше да га бране од три студенткиње, које га чекају на три улаза у РТС да га питају оно што неће смети у емисији Упитник. Ово је представа са циљем да се овде вечерас одиграју инциденти и зато молим све присутне да не наседају на провокације ботова и батинаша – рекао је Бошко Обрадовић и најавио да грађани крећу на главни улаз где ће сачекати да Вучић стигне у студио.
 
Грађани су окупљени и испред другог и трећег улаза у РТС.
Док ботови са унезверним фацама и ограђени полицијским кордонима узвикују „Бошко педеру“, грађани су их надјачали паролом „Вучићу лопове“.
 
Ситуација испред Радио телевизије Србије је напета, а очигледно је да је режим довео своје присталице и батинаше у намери да изазову инциденте и крвопролиће.
 
Док хулигани и СНС ботови узвикују „Ацо Србине, Бошко педеру и Ђиласе лопву“, демонстранти су запевали песму „Са Косова зора свиће“. 
 
Пристелице Двери узвикују „Нема поделе Косова и Метохије“, а затим и певају песму „Христе Боже Распети и Свети“.
– Вучић се није појавио. Да ли је ово снимљено пре сат времена или је снимано у Кошутњаку или је ушао на четврти улаз, за који се не зна, остаје да се види, али ми вам тврдимо да Вучић није ушао ни на један од три званична улаза у РТС.
 
Рекао је да је доашо сам, пешке, лагао је, а дрхтавим гласом и он и водитељка глуме да се ништа није десило. 
 
Овде су и три студенткиње које су га чекале на сва три улаза и оне могу да вам потврде да је Вучић, политичка кукавица, није дошао.
 
Вучићу, завршићеш у затвору! Народ више неће да трпи ово вређање интелигенције. Он је показао да нас се плаши. Ова политичка кукавица ће ускоро паасти с власти и то не захваљујући опозицији, него грађанима и студентима који га се не плаше – поручио је Бошко Обрадовић.
– Вучућ је у РТС ушао пацовским каналима. Вучић је готов! Погледајте то лице страха у емисији – изјавио је Бошко Обрадовић и захвалио се свим грађанима који су се окупили на протесту.
 
Крај протеста.