Прочитај ми чланак

Пропагандним спотом режим црта мету на челу узбуњивачу Обрадовићу (ВИДЕО)

0

Александар Обрадовић, ИТ стручњак фабрике "Крушик" из Ваљева, храбар је човек. Човек који је иступио са доказима да је државни врх умешан у незаконито пословање "Крушика". Због тога је постао њихова мета.

Напредњаци су се због тога устремили на Александра Обрадовића и оптужили га да је „издајица“, „плаћеник“ и „лажов“.

Наиме, на друштвеним мрежама појавио се спот режиран од стране Српске напредне странке, који Обрадовића карактерише као лопова, шпијуна и криминалца.

Међу првима који су поделили видео била је Марија Јовичић, некадашња такмичарка „Пинкових зведа „, а садашња узданица СНС која је исти, након бурне реакције корисника друштвених мрежа – обрисала.

Срамним видео снимком Обрадовић се доводи у опасност, црта му се мета на чело, и све то због тога што је обелоданио податке о умешаности пензионера Бранка Стефановића, оца министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, у трговину оружјем.

Обрадовића су ухапсили тајно, а оптужбе против њега имају за циљ да се заштите људи блиски власти.

Подсетимо, осим Обрадовића, на мети актуелне власти нашла се и потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић. Због свих афера у које је умешан сам врх власти, а које је Тепић изнела, у скандалозном видео снимку она се оптужује да је „главни актер у угрожавању српске намеснке индустрије“, иако је управо она била та која је открила да држава планира да приватизује наменску индустрију.

Прво је на нишану био Оливер Ивановић. Сада су мете Мариника Тепић и Александар Обрадовић. Да ли ће их неко зауставити?