Прочитај ми чланак

Проф. Керковић: Хапшењем Дејана хоће да нас све застраше због спремне издаје КиМ!

0

Који режим хапси новинаре и демонизује све који су за заштиту територијалне целовитости и интегритета државе? Који новинари ћуте на хапшење колеге и који медији таргетирају државотворне странке које се против издаје боре? Само режим који је на признање сецесије спреман. И медији.

Овако стравично стање настало после одређивања притвора Дејану Петру Златановићу коментарише Тамара Миленковић Керковић, професор на Економском факултету Универзитета у Нишу и потпредседник и народни посланик Српског покрета Двери.

– Хапшење Дејана Златановића уз спин да је новинар инвалид спремао државни удар треба да утера страх сваком од 80% Срба који су против признања сецесије КиМ. Таргетирање државотворних странака које се боре против признања лажне државе Косово има исти циљ. А одлука о Издаји је донета.

Режим пустио све Кербере на медије да доказују како Двери, НАДА и Заветници раде за Русију и угрожавају председника Републике, у исто време иде наратив да су те државотворне странке експоненти режима који раде за Вучића. Обе лажи треба да сакрију одлуку режима о Великој Издаји – објашњава Миленковић Керковић и захтева хитно пуштање на слободу уредника медијске куће Србин инфо.