Прочитај ми чланак

ПРОФ ДР НАДА КОСТИЋ СВЕ ОТКРИЛА Дубока држава влада Србијом и намеће троугао смрти

0

У Америци се тренутно води велики политички рат. Сорош је свуда поставио своје људе и од свих направио колоније. Тако је и у Србији. И ова и претходна влада и власт Слободана Милошевића је радила за дубоку државу - истиче народна посланица проф др Нада Костић.

– Ми смо таоци тог ропства и колонијалне државе. Ови избори ће бити намештени као и сви претходни. У овим условима избори су сулуди. Опозиција би требало да тражи да се избори одложе. Власт неће признати бојкот.

Наша власт по наређењу Сороша и Била Гејтса у Србији намеће присилну вакцинацију. Пробали су то да ураде и у Немачкој, али народ то није дозволио Ангели Меркел.

Највише се умире од малигних болести и кардиоваскуларних болести, а то се поклапа са технолошким открићима. Поједине земље су заштитиле свој народ од 5Г мреже, као што је то Словенија и Израел. Увек гледајте шта ради Израел. Они неће примити никад страну вакцину, такође.

Прети нам троугао смрти – 5Г мрежа, вирус и сателита који потпомажу рад 5Г мреже. Нажалост, медији су ту само да слуде народ – наглашава др Костић.

Она је стручно објаснила школико су штетне вакцине и како 5Г мрежа утиче на здравље људи и животиња.

– Тек кад Сорош буде ухапшен, тек онда ће онај кога је он поставио у Србији да падне – поручула је др Костић.

Погледајте у видео прилогу веома интересантно излагање независне народне посланице.