Прочитај ми чланак

„Проћи ћеш као Ћурувија“: Вучићев мегафон прети смрћу Вукадиновићу

0

За сат времена ми истиче ултиматум г. Симе ("мегафон") Спасића. Ово је само део обраћања у истом духу. Али право питање - а и право извориште зла, јесте откуд неартикулисаном г. Сими мој број? И још занимљивије: како је "сазнао где живим"? И плус ово о Ћурувији. Сима није сам - објавио је на Твитеру уредник Нове српске политичке мисли и политички аналитичар, Ђорђе Вукадиновић, након што је добио претње смрћу од Вучићевог "мегафона", Симе Спасића.

– Сазнао сам где живиш и то те обавештавам, ако не дематујеш твоју лаж проћи ћеш као Ћурувија – запретио је Спасић, што се види из принтскрина преписке.

Вукадиновић је затим помирљиво одговорио да ће објавити све оно што је по закону, те замолио Вучићевог „магафона“ да му се не обраћа више. Међутим, то није смирило Спасића.

– По ком закону си ти објавио да имам стан у БеограђанкУ? Имаш ли ти доказа за то? Које доказе имаш да мени власт даје 140.000? Ако сутра до 18 то не докажеш, ја ћу да те убијем, то ти се кунем – запретио је Спасић.

Ово је још један пример како власт преко својих послушника, и то оних који су осуђени за најгора кривична дела, попут силовања као Спасић, застрашује своје политичке противнике, чиме желе да зауставе писање о корупционашким аферама.

Како је Вукадиновић накнадно саопштио, претње Вучићевог „магфона“ пријавио је полицији, те нам остаје да видимо како ће надлежни одреаговати на овај еклатантан пример угрожавања туђег живота.