Прочитај ми чланак

Приведен члан СНС: Власт не толерише да се пише о криминалу актуелне власти

0

dorde-visekruna-1370020834-318733

(Бета)
НОВИ САД – Бивши функционер Српске напредне странке Ђорђе Вишекруна синоћ је приведен због наводних претњи првом потпредседнику Владе Србије Александру Вучићу! Полиција га је синоћ привела и он је обавештен да је осумњичен да је преко друствене мреже Фејсбук претио смрћу Александру Вучићу.

Вишекруна тврди да је невин и да су његово писање на Фејсбуку „погрешно протумачили“! Додао је да му је полиција казала да је на Фејсбуку написао да „нн (Вучић) неће сићи са власти без метка“, док он тврди да је написао „то неће са власти без метка…“.

– Дакле, нисам написао „он“, већ „то“ – тврди Вишекруна. – Само сам констатовао да неће са власти без метка, што је, наравно, метафора.

Ја нисам позивао на убиство“, каже он и жали се да му је полиција одузела лап-топ и да због тога не може да обавља свој посао у Јавном водопривредном предузећу „Воде Војводине“. Вишекруна такође тврди да се раније састајао са Вучићем док је писао „против криминала бившег режима“, али, како тврди,. данас власт не толерише да пише о криминалу актуелне власти.