Прочитај ми чланак

Причај у своје име – Усташа из Чипуљића: Србија неће преживети без Немачке

0

Нова скандалозна изјава Александра Вучића, који је данас истакао да Србија неће преживети без Немачке!?! Усташа из Чипуљића може да прича само у своје име, а Србија неће преживети без Русије и економски и буквално.

Вучић је поновио да „Немци као највећа европска сила имају свој став и они га неће променити. „Али да знате да без Немаца не можемо даље и готово да не можемо да преживимо. Ја то кажем искрено грађанима Србије“, рекао је председник Србије.

„Наша зависност је од Немачке велика и важна, имају добру особину, искрени су и у лице вам кажу шта треба да вам кажу и ја то ценим. Тако и ја с њима разговарам. Сутра ћу се обратити грађанима и то ћу рећи, као и да немамо никаквих илузија да без Немачке не можемо“, рекао је Вучић.

Према његовим речима, Немачка је показала поштовање према малој земљи као што је Србија и жели да нас чује. „Наше је да се боримо и да гледамо шта је најбоље за нашу земљу, на владавину права и економску перспективу, а и о томе смо причали јер је цела Европа у проблему. Људи мисле неће још зима, ајмо прво на море. Али брзо ће зима“, закључио је он.