Прочитај ми чланак

ПРЕТЊЕ СМРЋУ СЕРГЕЈУ ТРИФУНОВИЋУ: Мајмуне, пуцаћу ти у главу! Полиција на потезу

0

Медијска машинерија се недавно подигла када је старац од 67 година на друштвеним мрежама објавио две године стару "фотошоп умрлицу" Александра Вучића, уследило је и хапшење, а сада ћемо видети каква ће бити реакција полиције и режимских гласила после отворене и конкретне претње смрћу лидеру Покрета слободних грађана Сергеју Трифуновићу.

Трифуновић је јавно објавио добијене претње смрћу, које му је путем друштвених мрежа упутио извесни Велибор Милановић из Крушевца, а затим открио да је преписку проследио и пријавио полицији.

Претње смрћу на Твитеру

– Ј…м ти семе и племе! Иди код Хрвата, мајку ти ј…м усташку! Кажи ми само п…о када долазиш у Крушевац? Да ми само објасниш за кога радиш и колико лове добијаш! Јел знаш мајмуне да могу лагано да ти пуцам у главу, а да немам ни мало гриже савести – написао је Трифуновићу човек који се представља као Велибор Милановић.

Претње смрћу на Твитеру

Мотив претњи је, по свему судећи, политичке природе, а остаје да се види да ли ће полиција бити ефикасна као приликом хапшења жене из Шапца која је на друштвеним мрежама запретила деци Александра Вучића да ће да их постави на полни орган који не поседује.

Подсетимо, управо је у Крушевцу брутално претучен један од лидера Савеза за Србију Борко Стефановић.