Прочитај ми чланак

Прелистивање штампе: Да ли је могуће ујединити Нога, Бошка, Јовану и Драгаша?

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најуактуелније друштвено-политичке догађаје.

оментарисање дневне штампе, увече 15. маја је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о опозиционом скупу који се одржао испред Цркве Светог Марка, Председни[тва Србије и РТС као подршка српском народу у Црној Гори који се подигао јер је режим Мила Ђукановића утамничио владику Јоаникија и када су се анализирале могућности да се проблем положаја Срба у Црној Гори актуелизује пред Саветом безбедности УН (00:01:00); као и када се говорило о штрајку глађу Бошка Обрадовића и Ивана Костића испред Скупштине Србије и о бојкоту предстојећих парламентарних избора од стране Савеза за Србију (00:43:00).

Такође, током емисије су др Петровић и Златановић изнели своје ставове и у вези тога на који једино начин је и на којим основима може да се уједини патриотска сувернистичка опозиција у Србији (01:10:00); односно да ли могуће у Србији спровести непосредне изборима на којима ће народ без политичких странака одлучивати о својој судбини (01:20:00).