Прелиставање штампе: Због Вучића и опозиције бура у студију…

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најуактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о српско-руској војној сарадњи и доласку Панцира С1 у Србији, шта све доноси улазак неке државе у НАТО, спољној политици коју води садашњи државни врх Србије и значају Русије за опстанак српске државе (00:01:00); као и о изборима у САД, америчким политичким елитима и србофобији од стране Запада и балканскин народа (00:25:00); односно о тензијама у БиХ због тежњи да се изврши ревизија Дејтона, непостојању правне државе у ниједној држави на Балкану, опозиционом бојкоту избора у Србији и литијама у Црној Гори (00:40:30).

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!