Прочитај ми чланак

Прелиставање штампе – Хрватски новинар тврди: Вучићева Србија Мека за емигранте!

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најуактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе, увече 9. априла је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о томе какве су геополитичке последице покушају атентата на Владимира Путина који се десио 19. децембра 2020. у Москви и колики је стваран проценат заражених од пандемије у свету (00:01:00); као и о томе колико је стваран број Азијата које земље ЕУ насељавају у Србији, а о чему прича и хрватски новинар Роберт Валдец (00:34:00).

Такође, током емисије су др Петровић и Златановић изнели своје ставове и у вези тога који су медији у Србији глобалистички, а који нису, односно да ли у Србији има слободних медија, ван алтернативних гласила, која своје вести објављују пре свега на друштвеним мрежама.(00:53:00)