Прочитај ми чланак

ПРЕЛИСТАВАЊЕ ШТАМПЕ: Да би се спасио, Мило се сели у Београд!? (ВИДЕО)

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање штампе”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најуактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе, у четвртак 03. септембра је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о томе ко ће и како ће саставити нову Владу ЦГ (00:01:00); и да ли ће Александар Вучић у Белој кући, на преговорима са албанским властима у Приштини, потписати документ о предаји српске имовине странцима и албанским тајкунима (00:23:40).

Такође, др Петровић и Дејан Петар су изнели своје ставове и у вези антирежимских протеста у Белорусији и разлозима због којих се крајем 20 века распао Советски савез (00:46:45), као и о последицама пандемије изазване короном вирусом, на образовни систем и привреду Србије (01:04:00).

А шта су још у овом прелиставање штампе рекли Дејан Петар Златановић и др Драган Петровић погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој суд.