Прочитај ми чланак

ПРЕКО МЕДИЈА КОЈЕ КОНТРОЛИШЕ Вучић показује Зорани излазна врата СНС и Владе

0

Изјавом да ће после априлских парламентарних избора променити пола Владе, односно 50 одсто министара и заменити младим напредњацима, Александар Вучић је јавно признао да његови сарадници слабо раде, да је власт пуна грешака и афера. У медијима које контролише председник Србије већ је поделио отказе, а први је преко "Српског телеграфа" стигао на адресу Зоране Михајловић!

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре често је мета Вучићевих таблоида, што наводи само на једно – да ће вероватно бити вишак у новој Влади. Тако сутрашњи Српски телеграф на сутрашњој насловној страни доноси и наслов: „Вучићу забада нож у леђа: Зорана ушла у трку за председника Србије“. У поднаслову се још додаје да „министарка Михајловић пуном паром је кренула у кампању приписујући себи резултате Александра Вучића и Владе Србије“.

Овим је Вучић индиректно Михајловићки показао излазна врата, да ли само Владе или и странке, показаће већ 27. април.

Не мало пута, Зорана се нашла у сукобу са партијским колегама Владимиром Ђукановићем и Аном Брнабић, а завршавала је са Војиславом Шешељом, такозваном опозцијом напредњака.

Није први пут да Михајловићки медији које контролише власт дају насловне стране, што због њеног „дугог језика“, скупоцене гардеробе, а сада је етикетирају и као Вучићевог противника. То показује само једно – да је председник Србије дисциплинује, али и да јој показује где ће јој бити место после парламентарних избора.