Прочитај ми чланак

ПРЕКИ СУД: Опсовао полицајца и добио 60 дана затвора по хитном поступку!

0

Експресном пресудом Прекршајног суда у Београду, један од учесника демонстрација, само неколико сати након спорног догађаја је на протесту када се испред Скупштине увредљивим тоном обратио двојици полицајаца, осуђен на 60 дана затворске казне!

FOTO: Tviter

ФОТО: Твитер

– Да је убио на наплатној рампи, био би слободан. Да је прегазио девојчицу, носио би наногицу. Да је сексуално узнемиравао Марију Лукић, првостепено би био осуђен на 90 дана. Али због вербалног деликта и реакције на батинаше, осуђен је у име народа на 60 дана. Судија Ђуро Павлица. Да је главни фантом из Савамале, био би министар полиције. Да је узео од „тетке“ паре из Канаде, био би министар одбране. Да је плагирао докторат и купио 24 стана у Бугарској, био би министар финансија. Да је чекао олупину хеликоптера, био би директор БИ – написао је твитераш који је поделио ову пресуду на свом налогу, алудирајући на вишегодишње ћутање правосудних органа највеће афере актуелне власти.

– Сетимо се и судија које су ономад отпораше осуђивали на по 30 дана затвора због лепљења плаката. The end – каже један твитераш.

Треба имена свих тих судија да се овде врте – гласи један од коментара.