Прочитај ми чланак

ПРЕДВУЧИЋЕВСКО ФАРБАЊЕ Сиротиња – врањски СНС дочекује председника са жутом бојом!

0

Чланови Савета за социјална питања ГрО СНС Врање су поново били“ вредни и активни на терену, иако је недеља“.

Тако је председник Савета Ненад Шоне Милојевић, иначе члан Главног одбора СНС, довео своју бригаду која је офарбала ограду на улазу у Врање дугачку око 280 метара.

– Ово је један од начина да својим грађанима укажемо на то да нешто можемо и требамо сами урадити за наш град – кажу у својој ФБ објави овим поводом.

Сад, чија је то ограда, којим поводом је фабра СНС, кога је за то питао и од кога добио дозволу, мање је важно.

Познаваоци тврде да је улаз у Врање у акцији „Зато што волим Врање“ офарбан у боје заставе Колумбије или Јерменије, „како се узме“.

– Уместо српске тробојке они овако. Као олакшавајућа околност може да се узме да се ипак ради о социјали, па можда нису имали пара за белу боју, па су напредњаци уместо беле финиширали омраженом жутом, па смо добили плаво – црвено – жуту заставу Јерменије или Колумбије. Као да нам напредњаци нешто поручују, нама који из Врања бегамо или неком залуталом путнику који је у Врање грешком наминуо – каже један страствени посматрач читаве приче.

Оно, ускоро долази и вољени Председник, па је ово можда порука за њега – знају овдашњи ко је он, још само да он разуме где је Колумбија.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!