Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК ЗАВЕТНИКА НАРОДУ ЦГ: „Црногорци не љубе ланце – нека победи слобода!”

0

У Црној Гори се 16. септембра одржавају парламентарни избори. Тим поводом је у име Српског сабора Заветници председник ове странке Стефан Стаменковски обратио се јавности Црне Горе са следећим саопштењем:

Стефан Стаменковски, председник Српског сабора Заветници

Стефан Стаменковски, председник Српског сабора Заветници

„ Поштовани грађани Црне Горе,

народе који си поникао на темељима славне прошлости, не обраћамо вам се као пријатељима, јер та реч обично у српском народу, поученом лошим искуствима, изазива опрез, не обраћамо вам се ни као браћи, јер само један народ Срби тако зову, обраћамо вам се као грани истог националног стабла, народу исте вере, истог језика и писма, истих корена и памћења.

Заветници никада нису пристајали на деобе оног што је одувек било једно. Зато данас као своје осећамо све проблеме народа Црне Горе и зато је ваша борба и наша борба!

У Црној Гори у којој је слобода била света реч, скоро три деценије влада диктатура! Мафијашки картел Мила Ђукановића разградио је и разграбио Црну Гору, распродао и приватизовао њене ресурсе.

Након пљачке и пустошења, какву за собом нису остављале ни варварске хорде, узурпатор нуди Црну Гору НАТО пакту, противно вољи народа.

Ви у својим рукама имате најјаче оружје којим мафијашки режим можете заувек послати на сметлиште историје! Ваш отпор је ваш глас на изборима. То је глас за будућност ваше деце и безбедност ваше породице, то је једини избор који данас Црна Гора има – МИ или ОН!

Уверени смо да ћете у недељу, 16.октобра показати да “Црногорци не љубе ланце”. Нека победе слобода, наша слога и наша заједничка будућност!