Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК ВОЈНОГ СИНДИКАТА АНТИЋ: Вулин не прима војнике, а прима коње!

0

Полицијски и Војни синдикат Србије затражили су 7. октобра., на протесту у Београду, смене министара унутрашњих послова и одбране Небојше Стефановића и Aлександра Вулина, али и „свих оних који уместо за државу и народ, раде за партијске интересе”.

Том приликом је председник Војног синдиката Србије Новица Aнтић изјавио да српски војници знају данас да се ратови воде против наше земље на перфидан начин – уз помоћ непријатеља који не поштује Устав, суверенитет и државну територију, те да је то сигнал да војник устане, поштујући своју заклетву, и да крене у одбрану Србије.

„Наш министар, који не зна шта је војска, који је из ње бежао и дезертирао, две године не може да прими своје војнике и са њима да разговара о томе како да се поправи стандард припадницима ВС и ојача српска војска. Али зато може да прими коње у Карађорђеву и да се слика са њима,” рекао је Антић на протесту.

Такође, Новица је подвукао да у Председништву Србије „не седи наш председник“ јер да седи он би се обратио окупљенимо који су у том тренутку протествовали испред његове канцеларије.

Новица Антић

На крају свог обраћања протестантима Антић је закључио да је циљ протесног окупљања војног и полицијског синдиката терање криминалаца са власти, мислићи при том на актуелни државни врх Србије на челу са Председником Србије и првим човеком СНС-а, Александром Вучићем.

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, прича о томе на који начин режим Александра Вучића прети њему и како СНС батинаши круже по Србији заштрашујући обичан народ (00:55:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.