Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК СНП НАШИ осуђен јер је просуо ђубре на зграду општине у знак протеста?!

0

Председник СНП "Наши" Иван Ивановић ухапшен је током данашњег дана јер је просуо кесу са отпадом у зграду општине Аранђеловац и након експресног привођења и саслушања због " кршења закона" у виду просипања кесе ђубрета испред зграде општине Аранђеловац, Ивановић је пуштен, али и осуђен на новчану казну од 10. 000 динара, која ће, уколико не буде плаћена, бити преиначена у затворску казну, наводи се у саопштењу Инфо-службе СНП Наши.

ФОТО: СНП НАШИ

 

Ивановић је претходно упозоравао на вишегодишње, константно загађивање Аранђеловца камионима ЈКП Букуља, из којих ђубре цури по улицама града и шири заразу, па је јутрос, револтиран, у знак протеста просуо ђубре из кесе на врата аранђеловачке општине. Након пар минута Ивановић је ухапшен и задржан пар сати у полицији, а затим је изведен пред судију.

Ивановић је, након пресуде, најавио да ће наставити борбу против изузетно бахате, неодговорне, криминалне власти у Аранђеловцу, и позвао суграђане да се прикључе борби за што раније свргавање накарадног, „напредног“ режима.