Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК ПОЛИЦИЈСКОГ СИНДИКАТА за С.И. „Референдум o Косовu је био 1389.г.”

0

„Полиција је спремна да од агресора брани Србију заjедно са Косовом и Метохијом”, каже за Србин.инфо, Дејан Ђукић, председник Синдиката запослених полиције.

Током видовданског претеста који је одржан испред Скупштине Србије, Председништва и Владе Србије, за портал Србин.инфо је дао ексклузивну изјаву и Дејан Ђукић председник Синдиката запослених полиције.

Господине Ђукићу, као председник Синдиката запослених полиције, због чега сте присутни на  Видовданском протесту?

– Не само да смо присутни, већ и са народним иницајативама „Нема предаје косова и Метохије” и „Децу вам не дамо” и народном организацијом „Срби на окупу”, смо организатори овог протеста са циљем да позовемо српски народ да никад не одустане од своје свете српске земље Косова и Метохије.

Каква је атмосфера у полицијским редовима када је у питању јужна српска покрајина Косово и Метохија? Да ли би српска полиција пристала да Космет постане шиптарска земља?

– Тврдим да 99% полицајаца стоји иза своје земље Србије и у случају сваке агресије на нашу државу бранили би српску државу укључујући са Косовом и Метохијом. Због тога већина полицајаца и не пристаје на референдум у вези Косова, јер је он већ био 1389. године, а 2006. године је одржан референдум на коме је српски народ донео Устав у коме пише да је Космет саставни део Србије – закључио је Ђукић.