Прочитај ми чланак

Председник једне земље уживо прича о мушко-мушким односима, ко кога снима у сексу

0

Председник Србије Александар Вучић говорио је у јутарњем програму на телевизији Хепи о интимним фотографијама и снимку Ђорђа Микетића из странке Заједно. Председник ове државе говорио је о љубакању с девојкама, помињао мушко-женске, женко-женске и мушко-мушке односе, а у све то уплео и Безбедносно-информативну агенцију, те најавио да ће она све да разреши. Иначе, БИА у Србији седи докона, све остало је у реду, најважнији проблем је Микетићева приватна фотографија...

Након што је у емисији „Хит твит“ на телевизији Пинк, практично најавио напад на Ђорђа Микетића и објављивање његових приватних фотографија, а сад и снимка, Александар Вучић искористио је своје ново гостовање на телевизији с националном фреквенцијом да настави с овим политичким обрачуном, али и срозавањем функције коју обавља.

„Ја сам био на Пинку пре две или три вечери и пустили су ми изјаву једног од њихових функционера, у животу тог човека не бих ни поменуо, ја ни данас не знам име, само презиме – Микетић. Ја не учествујем у таквим стварима у којима он учествује. То није љубакање с девојкама као што би он желео да представи, у неким другим стварима никад нисам учествовао и никада не бих учествовао као што он учествује. Али, обратите пажњу. Сутрадан каже ево послао ми је неко слику, да ли је то рукопис БИА по налогу Александра Вучића“, рекао је Вучић, а азтим открио јавности чиме се БИА у Србији бави.

„БИА се позабави сликом и закључи да то није слика, већ да је слика направљена, издвојена, скинута са снимка. А тај снимак није направље тајном камером, већ је направљен неком камером, како сам ја добио информацију из БИА, пошто сам рекао молим вас људи немојте, овакве се ствари не раде. Ови ми не смемо никад да радимо, они кажу – председниче, то је снимано изблизине, неко од његових пријатеља је то снимао и он је неки свој кућни снимак употребио да себе прикаже тобожњу као жртву. И он одлично зна ко га је снимао. И мислим да ће БИА чак и по питању тог снимка недвосмислено то показати. Али у питању су неке друге ствари. Никоме не смета ни љубакање…“, рекао је Вучић.

Након што је Миломир Марић рекао да је Микетић сад због тога јунак опозиционих новина, Вучић је наставио:

„Он је једна људска срамота. Ја нажалост не могу да говорим о свему што знам, он је једна људска срамота. И срамота је како се ти људи понашају“.

Говорећи о наводима независних новина да службе раде по његовом налогу, Вучић каже:

„Службе не припремају никакве доказе, постоје ствари које знамо, а срамота је да се о таквим ставрима и говори. То никакве везе нема са мушко-женским, женско-женским и мушко-мушким односима… Заиста, никакве везе. А чак и ово што је покушао да подметне, сам је снимао. Он и његово друштво. А да ли ви знате шта су снимали? Питајте га да вам покаже цео снимак. Сам, сам… Он има тај, ми знамо за неке друге ствари које су другачије од тога, али нек вам покаже и тај снимак“, рекао је Вучић.