Прочитај ми чланак

Пре 15 година Вучић плакао на Милошевићевој сахрани (ВИДЕО)

0

Пре 15 година преминуо је бивши председник Србије и СР Југославије Слободан Милошевић, господар живота и смрти, балкански касапин, како су га много звали звали.

Александар Вучић, министар ратне пропаганде у последњој Милошевићевој Влади, на скупу пред саму сахрану 2006. прочитао је писмо Војислава Шешеља. Напали су тада Шешељ и Вучић стране силе, називајући их окупаторима, измишљајући (као и данас) унутрашњег непријатеља, правећи од људи издајнике, бандите, лопове, криминалце…

Остаће упамћен тренутак када је Вучићу задрхтао глас а очи му се напуниле сузама. Толико га је, наводно, погодио Милошевићев одлазак. Многи су тада тврдили да је глумио бол и сузе како би оставио јачи утисак. Гледајући како данас сваки дан лаже и глуми у својим наступима, може се закључити да су били у праву.

– Драги Слобо, као гром из ведра неба, погодила ме је вест да су те хашки злотвори на онако монструозан начин убили. Сви данас знамо ко те је убио. То су они који нису могли да поднесу твоју бриљантну одбрану пред њиховим инквизиторским судом, они који су нам земљу бомбардовали и разарали, они који и данас хоће да униште Србију, а за свој прљави посао упрегли су слуге у Србији. Окупатор и његове окупационе слуге деловали су заједнички. С једним јединим задатком како да што успешније и брже униште нашу Србију.

– Зато су морали и тебе да убију. Морали су јер си поносно, достојанствено и храбро бранио наш народ и нашу земљу. Морали су да те убију и да би засташили све оне у Србији који воле слободу, све оне који воле отаџбину, јер мисле да ће на тај начин за највише вредности у нашој Србији прогласити националну издају, криминал, лоповлук и свеколики бандитизам, баш онако како су у Србији владали преко својих сатрапа од октобра 2000. године – рекао је Вучић те 2006.

Данас нема Милошевића, али остао му је његов полички отац Шешељ од кога је Вучић научио све што данас ради држави и грађанима Србије.