Прочитај ми чланак

ПРАЊЕ ПАРA Ухапшени Аца Босанац финансирао пројекте Града Београда?!

0

Чисто да бисмо знали где живимо, ухапшени Александар Кајмаковић је финансирао План детаљне регулације Безистана, чију је израду Скупштина града Београда одобрила у јулу 2019. године...

На наш град су гледали као на своју прћију – написао је Никола Јовановић, оснивач Центра за локалну самоуправу (ЦЛС), алудирајући на везу градске власти и познатог угоститеља, који је ухапшен због сумње да је сарађивао са Вељком Беливуком.

Медији су пренели да је Кајмаковић, звани Аца Босанац, заједно са Беливуком учествовао у изнудама појединих власника пословних простора на луксузним локацијама у Београду.

Такође, за њега се тврди да је најближи сарадник Предрага Ранковића званог Пецони, власника телевизије Хепи, који је пре неколико година рањен у нападу у хотелу у центру Београда.

Aca Bosanac, FOTO: Instagram Иначе, ухапшени Аца Босанац у име Пецонија држи ресторан и клуб „Касина“ у центру града на Теразијама, популарни сплав „Порт“, као и бројне локале у Бетон хали, попут „Темперамента“, „Лафајета“, али и култни ресторан у Скадарлији „Три шешира“, затим „Венецију“ на земунском Кеју…

Медији преносе да је Кајмаковић прошле године више пута снимљен како долази на стадион Партизана у Хумској улици, у такозвани Беливуков бункер, који су припадници његове криминалне групе користили.