Прочитај ми чланак

Прањанци поклонили Вучићу парцелу, а за Трампа ракија

0

Радољуб Јанковић из Прањана данас је на обележавању годишњице акције Халијард рекао да су мештани села Прањане одлучили да поклоне једну парцелу земље председнику Србије Александру Вучићу.

Јанковић је рекао да жели да се захвали председнику Вучићу за све што је учинио за његов крај.

Foto: Screenshot Tanjug

“Помогао је ово село, пуно је помогао у изградњи објеката, на чему ће му Прањанци бити сигурно захвални. Ради даље сарадње и односа, мештани села су одлучили да председнику Вучићу поклоне једну парцелу прањанске земље, разоране рововима и заливене гнојем и крвљу сељака равногораца”, навео је он.

Јанковић је рекао да су захваљујући Вучићу Прањанци добили крила, понос и част.

Он је прво Вучићу поклонио флашу пића и пожелео му да га попије са члановима породице, а исти поклон је наменио је и председнику САД Доналду Трампу.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas, u Pranjanima, kod Gornjeg Milanovca, potvrđujemo snagu prijateljstva sa našim američkim, britanskim i kandskim saveznicima iz Drugog svetskog rata.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

“Замолићу амбасадора САД да му је лично уручи. У овој боци је лек, храна и снага. Са овим смо лечили, храбрили америчке војнике. Желим да поручим Трампу да амерички и српски народ морају бити пријатељски”, навео је Јанковић.