Прочитај ми чланак

Познат идентитет возача Расима Љајића који је погинуо у саобраћајној несрећи ФОТО

0

Мушкарац који је јутрос погинуо у несрећи код Ражња је Бранко Гогић, председник ИО СДПС. Он је возио аутомобил Расима Љајића, који је у овој несрећи такође повређен и превезен на КЦ Ниш.

Гогић је иза себе оставио двоје деце и супругу Наду Гогић, новинарку РТС-а.

Гогић и Љајић су јутрос слетели с пута, пробили заштитну ограду и преврнули се на кров. Гогић је преминуо на лицу места.

Рођен је 15 априла 1977. у Смедереву. У Београду је дипломирао економију а затим завршио и мастер студије на смеру “Економска дипломатија”. Од марта 1999. године запослен је у Министарству спољних послова где је радио у Дирекцији за имовинско правне и финансијске послове министарства, а затим у генералним конзулатима и амбасадама Републике Србије у Ријеци, Загребу и Бечу.

Бранко Гогић Фото:отворенипарламент.рс

 

Од јануара 2009. године ради у Дипломатском протоколу. Као консултант, радио је на многобројним пројектима широм Србије. Члан је СДП-а од њеног оснивања, 2009. године. Народни посланик у сазиву 2012 – 2014. године. Годину дана је радио као координатор СДП Србије након чега је изабран на место председника Извршног одбора.