Прочитај ми чланак

Потпуно расуло у СНС у Краљеву: Директор ЕДБ одбио да уцењује раднике

0

Краљевачки одбор Српске напредне странке последњих дана доживљава распад. Директор Електродистрибуције одбио је да обезбеди најмање 250 сигурних гласова, док пољопривредници одбијају да угосте председника Србије за посету која је планирана данас.

Један од директора ЕДБ Краљево одбио је да обезбеди 250 сигурних гласова, и то је саопштио на седници Градског одбора СНС. Каже неће да уцењује раднике, а ни претње сменом нису га натерале да промени став. Да смо тотално у расулу, сведочи и то да чак три одбора нисмо покрили гласовима где има преко 1.000 гласача, каже извор из Српске напредне странке за Озон Пресс.

„Краљевачки пољопривредници масовно одбијају да приме на своје газдинство председника Републике Србије Александра Вучића. Обилазимо села да би неког домаћина умолили да прими председника, али нико га неће у свом дворишту. Како сада ствари стоје, вероватно ћемо га водити на газдинство које узгаја коње“, додаје саговорник из СНС.

За крај истиче и шта ће се десити ако не испуне квоту за митинг…

„Морамо да попунимо квоте за митинг, поједини председници одбора и директори фирми плаћају 10.000 динара по особи за митинг. Ко не испуни квоту, завршио је каријеру. Крсту Јањушевићу, координатору из Прибоја, позлило је. Дао квоту за насеље од 5.000 бирача да доведу 200 људи на митинг у петак, а они обезбедили 70. Он каже обезбедиће 50 аутобуса, а ми да обезбедимо 2.500 људи. Нема шансе, биће дебакл. Ово је потпуна агонија, али сам врх странке је за то крив бирајући овакве људе да воде странке и град“, наводи извор из СНС.

У Краљеву се 17. децембра одржавају и ванредни локални избори. Досадашњи рад градоначелника Предрага Терзића пратио је велики број афера, од којих је најпознатија скупи ручкови на којима су се јели лосос и пуњене ћурке.