Прочитај ми чланак

ПОТПРЕСЕДНИК НАРОДНЕ СТРАНКЕ: СНС режим издао свој народ

0

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је да је напредњачка власт издала народ својим целокупним деловањем, од неодговорног односа према националним интересима на Косову и Метохији до катастрофалног управљања остатком Србије.

„Међународне околности не зависе од нас, али оне никада не могу бити оправдање за рђаво и неодговорно управљање својом земљом“, рекао је Јовановић на оснивачкој скупштини Општинског одбора Народне странке Обреновац. Он је најавио да ће та странка наставити борбу против, како је навео штеточинске власти, на новој седници Скупштине Београда у уторак, 26. јуна, на чијем је дневном реду, између осталог, и сумануто проширивање пепелишта у Обреновцу на још 600 хектара наше најквалитетније земље.

Јовановић је подсетио да је Народна странка у кампањи за београдске изборе изнела идеју да се пепелиште обезбеди и рекултивише, чиме би се смањио његов катастрофалан утицај на здравље Обреновчана.

„Напредњачка власт ради све супротно од нашег програма и од свега нормалног и логичног, тако да ћемо се уторак супротставити овом и другим катастрофалним предлозима на седници градског парламента“, рекао је Јовановић.

Јовановић, који је и заменик шефа одборничке групе Савез за Србију, најавио је да ће та одборничка група на седници градског парламента изнети конкретне иницијативе и предложити допуну дневног реда.