Прочитај ми чланак

ПОСЛУШАЈТЕ: Легендарни српски командант Кошара о војсци и полицији (ВИДЕО)

0

Пуковник Љубинко Ђурковић, командант Кошара 1998, и кандидат за народног Посланика на листи Двери-ДСС, изнео је критике на рачун реформи у војсци и полицији.

ДВЕРИ-ДСС: Поводом годишњице погрома на Косову и Метохији

На годишњицу погрома над Србима извршеног на Косову и Метохији 2004. године, није довољно да се грађани Србије само сете убијених и протераних Срба, етнички очишћених градова и села, срушених и спаљених српских домова, манастира и цркава.

Треба да се сете да је за безбедност и очување реда и мира на Косову и Метохији одговоран КФОР, који је под вођством НАТО, а да је један од организатора ранијих злочина и мартовског погрома, Хашим Тачи новоизабрани председник тзв. Републике Косова.

Потребно је, пре свега, да се грађани Србије упитају какву то политику води српска Влада: као саучесник у конституисању државности тзв. Косова Бриселским споразумима договара гашење српских институција на КиМ, учествује у влади тзв. Косова као коалициони партнер злочинца Хашима Тачија и омогућава његов избор за председника, а увлачење Србије у НАТО објашњава тврдњом да НАТО чува Србе на Косову и Метохији.

17. март је дан када мора да се изрекне једноставна, очигледна истина: Влада Србије водеће политику пузећег признавања независности Косова амнестира одговорне за погром над Србима, преостале Србе на КиМ препушта на милост и немилост албанским терористима, а расељенима одузима сваку наду да ће се вратити у своје домове.

Извор: Двери