Прочитај ми чланак

После хапшења Тита пуца Вучићев нарко-картел, на улици ће завршити 300.000 ботова

0

Серије о наркобосу из Колумбије Паблу Ескобару и о Хоакиму Гузману, Ел Чапу из Мексика показале су страшно лице ништавила нарко босова. Ел Чапо издржава доживотне у Сједињеним Државама, Ескобар је усмрћен хицима колумбијске војске.Вучићев картел је још на слободи, мада опкољен. Када ће уследити ти последњи пуцњи.

ДЕА је наставила да даноноћно ради на проналажењу и хапшењу нарко картела који годишње отрују по милион људи, само у САД-у толико, у Европи да и не говоримо и згрну стотине милијарди долара или евра.

Нико није ни слутио да ће Србија конкурисати за одредиште највећих криминалаца на планети.

Ана Брнабић је после вечере са Алеком (Вучићем) твитовала: Срећна сам што имамо Вучића, најјачи си на свету (31. октобра, ове године). „Хвала, Анчи“, написао је Вучић на Инстаграм профилу „Будућностсрбијеав“.

Могу ли се направити поређења између покојног Ескобара и Ел Чапа, са једне и Александра Вучића и његовог кума Николе Петровића и њиховог картела, с друге стране.

О, па велика је разлика. Можда ће им само крај бити исти.

Хапшење Горана Гогића, званог Тито на аеродрому у Мајамију, и одвођење у затвор, подигло је на ноге Вучићев и кума Николе картел.

У перверзијама предњачи Александар Вучић. Попут Алистера Кроулија, направио је секту којој није наметнуо само политичке и криминалне, него и сексуалне девијације. О томе је јавно сведочила Милена Јованчевић, коју је Вучић саблазнуо већ на првом разговору.

– Тражила сам пријем код Вучића јер 2014. године нисам стављена на листу одборничких кандидата пред београдске изборе, а обећали су ми. Вучић ме саслушао и рекао да, ако хоћу да напредујем у странци, морам да знам само три ствари: да једем, пијем и да се јебем. Шокирала сам се. Рекла сам му да сам удата, имам сина од шест година… „Па, шта? Добро изгледаш, а сви више воле младе маме, него старлете…“ – написала је Јованчевић на једној друштвеној мрежи.

Покојни Пабло и утамничени Хоаким Гузман, Ел Чапо, делили су зарађени новац и шаком и капом. Градили су обданишта, болнице, школе, плаћали школовање сиромашној, а паметној деци. Слично је то чинио и Ел Чапо. Имао је своје војнике који су гинули за њега. Обојица су оне, у које би посумњали, кажњавали метком из мрака, или у леђа.

Вучић је нашим парама плаћао своју војску, Ескобар и Гузман су то чинили својим новцем.

Док су њих двојица подмићивали домаће политичаре, полицајце, конгресмене и војнике, Вучић је своју војску плаћао буџетским парама, а њега су сви морали да подмићују.

Само у ЕПС-у је запослено 10.000 оних који примају просечно 100 хиљада месечно, а да никада нису крочили у фирме овог јавног система! Они су били ботови, који су величали Вучића, његову породицу и клан. Морали су да једу, пију и да се јебу! Лепили су плакате, величали Вучића, ишли од куће, до куће, терали да се за њега гласа, иде на митинге, носе пароле, лепе плакете, застрашују стари којима није до живота и гласања. Делили су ланч пакете уочи сваког гласања, терали грађане да аутобусима прате шизофреног лудака.

Уместо да кажу -Слава му, узвикују Живео Вучић.

Упућени знају да је преко 350 хиљада запослених у јавним предузећима и локалној самоуправи – вишак! Плаћају их из буџета.

Шта ће бити са њима када Вучић свом куму прода ЕПС, Телеком, болнице, апотеке…. Сви ће остати без посла. Кукаће из свег гласа, псоваће, али Вучића више неће бити ту.

Колико можемо понижења да истрпимо? Зашто ћутимо, сагињемо се.

Раул Кастро Александра Вучића је његов брат Андреј. Болешљив, али суров, немилосрдан. Њега је зајашио кум Никола Петровић. Кум је данас, после браће Вучић, најбогатији човек у Србији, можда и у светским размерама.

ДЕА одавно зна да Андреј, Александар, Никола Петровић, Драган Ђилас и њихова братија улажу велике паре у шеврц наркотика. Подељени су сектори. Са Космета иде хероин, преко црногорских лука кокаин и марихуана.

Колумбијска и мексичка војска су немилосрдно гањале Хоакима Гузмана и Пабла Ескобара. Пабла је и убила, Гузмана ухапсила.

Круг око наркокарела се затвара. Много си нервозни, већ су изгубили наду да ће се овим злочинцима ишта десити.

Деа је, уз помоћ црногорске тајне полиције и Дритана Абазовића, опколила Мила Ђукановића. Спремају га за разрешење, па за Веље брдо. Већ су постали духовити. Одбегли Радоје Звицер послао је, да му раде заузубице, 400 килограма чисте коке за Србију, налепивиши на пошиљкама главу Александра Вучића.

За рањеним вуком лају и мали кучићи.

Много је зла остало иза Вучића. Хиљаде људи је ухапшено, ако је нешто лоше о њему рекло.

Када је амерички новинар посетио чувеног гангстера Ал Капонеа у затвору, молио га је да му одговори само на једно питање – Ко су му дошли главе – ФБИ-а сталним праћењем, или новинари чепркањем по његовим пословима. Капоне се насмејао. одговорио је – ма идите молим вас, каква ФБИ-а, какви новинари, мене су уништили материјални трошкови!

Кумов консиљере, адвокат, уз одобрење Ал Капонеа, објаснио је новинару шта то значи. Ако би, рекао је адвокат, узели као тачне оптужбе да је кум убио много људи, корумпирао много судија, полицајаца, конгресмена, онда је реч о износу од преко милијарду долара, коју је морао да исплати. А кум је зарадио у овој години само пола милијарде. Имао је, дакле, велике трошкове и морао је да падне.

Какав је слушај са Вучићем? Овај Бог Сунца, како га описује Обавештајна заједница Америке, свуда је имао удела. Продавао је земљу, изворе, пашњаке, руднике, државна и јавна предузећа, оружје, пљачкао је кредитне линије, паре из предприступних фондова, српске банке су биле праонице новца светским парајлијама. А највише новца је зарадио трговином дроге. Користио је дипломатску пошту, транспорте је обезбеђивала српска полиција. Наплаћивао је заштиту, само од Дарка Шарића је узео пола милијарде долара, преко рачуна на Малти…

Где су нестале паре? У Сједињеним Државама их има 25 милијарди, али као да нису његове. Блокиране су. У Емиратима је имао милијарде, али их је ЦИА пописала, па их је потом пребацио у кинеске и руске банке,да их пропере и осуши. У Кини се накупило преко 2,5 милијарде евра, скоро исто толико у банкама у Москви.

А имао је и трошкове. Плаћао је гопођу Меркел, куповао је свакодневно скупа, најскупља одела, пића, сатове, поклоне, ишао је по белом свету у најелитније ресторане.

Имао је најскупље саветнике. Плаћао је и шаком и капом Метју Палмера, па државног секретара Мајка Помпеа, Трамповог човека Ричарда Гренела, Тони Блер му је био саветник, милион (евра )месечно.

Рачуни све већи, џепови све тањи.

Нико се више не јавља. Спрема се да побегне од 300.000 оних који су били његова војска, а преко ноћи ће остати на улици. Презрени, и у опасности да заврше по затворима, лудницама..

Хапшењем Тита око њега се стеже круг. Федерални судија му је након саслушавања одредио притвор, без могућности да плати кауцију. ФБИ-а тврди да су докази челично тврди. Човек који је побегао са оригиналним дипломатским пасошем Александра Вучића, има шта да потврди. Како се састајао са Марком Ђурићем, амбасадором у Вашингтону и још неколико америчких држава у којима је боравио Тито. Ђурић је био курир, који је доносио новац за шефа у Београду.

Да подсетимо, Тито је био телохранитељ браће Кличко из Украјине. Зато је Вучић подржавао Украјину, и јавно и тајно. Слао ј оружје, које је плаћао Тито, да врати дуг браћи Кличко, угледним боксерима и светским шампионима. Браћа Кличко су пружали заштиту Радоју Звицеру, па су га пребацили у Турску, а када је пао у Турској, платили су сину Ердогановом да га избришу из списка ухапшених у акцији хватања убица шефа тог клана из Црне горе, мислим да се звао Јовица Вукотић. Исплату је извршио Тито и сместио га у Јужној Америци. ДЕА је све то уредно пратила.

Зашто је Марко Ђурић у Београду, а не у Вашингтону? Као амбасадор он не може да напушта земљу у којој је акредитован, осим ако је на одмору. Да ли је његов сусрет са председником Бајденом, устави био његов опроштајни пријем, јер је договорно повучен, као курир Вучића, Тита и нарко мафије? Председник прима амбасадоре у опроштајну посету, па је то урадио и председник Бајден. Мало је веровати да је то учинио због новца.

Дакле, ДЕА је стрпљиво чекала време, када су политичке елите заузете собом, па је успела да покрене случај, који ће покренути, неминовно, све поступке и нико неће моћи да спречи привођење правди Александра Вучића, кума Николе Петровића, брата Андреја…

Колико је Вучић у проблемима да ствара кеш, говори и податак да је Мађарска упутила званичну ноту Србији да неће толерисати трговину мигрантима. Само на трговини мигрантима Вучић је зарадио пеко 100 милиона евра!

Уз помоћ српске пограничне полиције и неких функционера мађарске пограничне полиције, испод прокопаних тунела из Србије је отишло око 50 хиљада арапских миграната. Без задржавања у Мађарској, одлазе у Немачку, Словачку, Чешку…

На тај начин скупља кеш, а део даје и организаторима за превоз… Због тога би се и Мађарска и Србија могле ускоро наћи под санкцијама европске уније. Али Вучићу су важне паре.

Влада Сједињених Држава је ставила на црну листу бизнисмена са Космета Звонка Веселиновића, а Косово је расписало и интреполову потерницу. Звонко је сву имовину прво преписао на своју супругу, па на пословног ортака Николу Петровића, који је француски држављанин и важна карика у нарко ланцу. Он има јаке везе у Јужноафричкој Републици, одакле су кретале нарко пошиљке ка Европи.

Српска безбедносна служба предала је агентима америчке службе спискове и тарнсакције имовине између Веселиновића и Петровића, па ће ДЕА, у оквиру процеса Титу и осталима које ће похапсити, а под сталним су надзором, покупити и сву имовину кума Николе. Уз помоћ српске полиције идентификована је већина Николиних фирми, па и она у оф шор зонама, преко којих жели да купи, за мало пара ЕПС, а кеш плати куму Александру.