Прочитај ми чланак

ПОСЛАО МИЛУ претеће писмо: Полиција га саслушала на Кипру, умешао се и Интерпол!

0

Службеници Управе полиције су идентификовали лице које је на службену мејл адресу послало поруку електронском поштом претеће садржине на штету Председника државе Мила Ђукановића.

Кривична пријава је поднета државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици против Д.М. (46) држављанина Републике Србије, настањеног на Кипру, због постојања основане сумње да је починио кривично дело угрожавање сигурности, саопштено је у петак из Управе полиције Црне Горе.

Д. М. је, како се сумња, на службену мејл адресу Генералног секретаријата Владе послао поруку претеће садржине упућене Председнику Црне Горе Милу Ђукановићу. Такође, на адресу Генералног секретаријата Владе је достављено и писмо претеће садржине од овог истог лица. Након предузимања мера и радњи из надлежности Управе полиције, оперативним радом као и сарадњом са другим безбедносним службама лице је идентификовано, а посредством канецеларије НЦБ Интерпол Кипар упућен је захтев да се Д.М саслуша и по чему је кипарска полиција и поступала, саопштила је црногорска полиција.