Прочитај ми чланак

Посланик Народне странке: Карлеуша за два месеца примила од Телекома 450.000 евра

0

Ђорђе Станковић из Народне странке на седници Скупштине Србије рекао је да је певачица Јелена Карлеуша од Телеком Србије, примила новац у износу од 300.000 евра прошлог месеца и још 150.000 евра овог месеца.

Станковић је навео да имамо ситуацију да Телеком постаје „финансијер многих пројеката власти“ и додао да држава јавним личностима даје новац „кроз Телеком зато што не могу директно“.

screenshot/TV Pink

„Доказ за све то видите и сами као што су гостовање на ‘Хит твиту’ и њене објаве на друштвеним мрежама. Очигледно је постала ПР служба Српске напредне странке и у том контексту очигледно је шта власт мисли ко треба да буде узор нашој деци“, оценио је Станковић.

„Тај Телеком је финансирао не само њу, него и друге јавне личности из света музике, једном Жељку Јоксимовићу кроз ‘Тањуг’ се на годишњем нивоу даје новац далеко већи него Јелени Карлеуши“, додао је посланик Народне странке.

Станковић тврди да се новац даје и Жељку Митровићу као „компензација јер ће бити укинут ријалити који је одавно тебало да буде укинут“.

„Даје се и Арени спорт како би купила Премијер лигу и како би се онемогућило Спорт клубу, односно Јунајтед медији, да тако нешто имају. Сада имамо ситуацију да та Арена има губитак од 100 милиона евра, а да Телеком Србија само за ову годину имају увећан дуг оф 500 милиона евра“, рекао је он и додао да је укупно дуговање Телекома 1,74 милијарди евра.